ouivooooo
ouivoooo
quivaaaaaaaaaaaaanaluaaaaaaaaaaaaaaaaa
dummesmoluarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
llllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiioooooo
oooooo
uuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiii
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
ooooooooooooooooooooooooooooooooooo
euuuuuuuuuuuuiiiiiiiiivvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvoooooooo
uuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiivvvvvvvvvvvvvvooooooooooooooooooo
ccccccccoooooooooo
moumlobobobobobobobobobo
qqqqqqllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeee
oooooooqqqqqqqqqq
uuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivvvvvvvvvvvv
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo