contracultura
contracultura con tr a a cul tur a q foi cont r
a a cultu ra do con tracultu ra q con tr a oq era contracultura
contratodasasculturas do contra oq era contra
e culturalmentecultural mente e mente q era contra a cultura
d todos os contras