O Oberdan
aobradeoberdan
ondeoodobe rdanqeraum
aobraabertap araosanjosq
queriamveropo peyouopicapa
umasasportasd ofimdofilmeaca
baramcomlagrimasdosanjosqnaoradapipocaganharam
apanasofimdofilmeantesdoabrirdascortinasmasdeusta
mbemgostadedesenhosanimadoseosanjosdoceuviramofilmecompleto