IDI
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
UUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMM
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNN
AAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTT
OOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSS
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
UUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMM
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNN
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
OOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSS
AAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTT
OOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS