E dai?

E daí? Se eu amei?

se eu chorei?

se eu me despi?

E dai? Se eu senti?

se me entreguei?

se eu sorri?

E dai? Se eu sonhei?

se me enganei?

se eu me perdi?

E dai? Se eu confiei?

se eu lutei?

se eu sofri?

E dai?