vide bula

vide bula

vide

bul a

b urla

v id e bur la,

vi nd e b u l a

v e nde bur l a

vir de b u l a

v erde bu la

vendi bu la

vem de bu la

v im de em bru lho

ve ndi e mb rul ho

vide bula

vide